Nyheder

 • Loucon ApS leverer leasingsystem til AGILEASE A/S

  Tags: Agilease, Leasingsystem, Navision

  Det er os en stor glæde at meddele, at Loucon ApS leverer leasingsystem til AGILEASE A/S.

  Systemet består af Loucons webbaserede frontend og det bagvedliggende Loucon Leasing MS Dynamics Navision 2016. Det var en kort beslutningsproces i gensidig tillid, hvor vi i fællesskab lagde en aggressiv og ambitiøs implementeringsplan.

  Den plan lykkedes til fulde, og første dag systemet blev taget i brug, begyndte de første aftaler at rulle ind i systemet.

  Stefan Mørn Mikkelsen, administrationschef hos AGILEASE, siger om aftalen:

  "Vi har arbejdet hårdt på at finde et system, der kunne håndtere vores leasingkontrakter og samtidig være integreret med vores økonomistyringssystem. Vi ledte efter et system, der kunne håndtere alt fra tilbudsgivning over fakturering til sagsopfølgning. Efter lang tids søgen fandt vi frem til Loucon, som viste sig at være de eneste, der kunne løfte de krav, vi havde, og hvor vi ligeledes kunne se AGILEASE vækste uden at støde ind i yderligere flaskehalse på dette område. Vi ser frem til et fortsat godt samarbejde!"

  For mere information, kontakt Anders Huusom fra Loucon på 3029 3595, eller Økonomichef Stefan Mørn Mikkelsen fra AGILEASE på 5369 1935

  Loucon Leasing: Køb ikke IT fra andre, før du har snakket med os.

 • Nyt ansigt hos Loucon

  Tags: Erik Stevns, Key Account Manager

  Loucon ApS har pr. januar 2019 ansat Erik Stevns, som Key Account Manager med fokus på udvidelse af salgsaktiviteter. Erik Stevns kommer fra den finansielle sektor og har i de seneste 7 år været ansat i en lignende stilling hos Biltorvet A/S. Med Eriks baggrund ønsker Loucon, at styrke positionen over for eksisterende, som nye kunder. Loucon har eksisteret siden 2002, og har lavet it-løsninger til den finansielle sektor, med særligt fokus på leasing. Loucon har i dag mere end 12.000 daglige brugere i Danmark og de nordiske lande.

  Erik Stevns

 • Norsk bank anvender nu den komplette leasing løsning fra Loucon

  Siden 2008 har en Norsk Bank anvendt Loucons markedsførende internetbaserede frontend til kreditvurdering, tilbudsgivning og kontraktoprettelse. Mere end 1000 leverandører og 2000 brugere i Norge anvender løsningen til at lave leasing- og lejekontrakter hver dag. Indtil for nylig kørte bank i Norge administrationen af deres kørende aftaler på Loucons Navision 2009-baserede backend.

  I foråret 2017 erstattede Loucon Navision 2009-backend med vores nye MS Dynamics NAV 2016 backend, der udnytter Loucons Leasingmodule for NAV til administration af hele porteføljen. Dette bringer banken alle fordelene ved det store teknologiske skridt mellem 2009 og 2016, og bringer dem tilbage til den MS-supportede produktlinie.

  For mere information, kontakt Anders Huusom, +45 3029 3595